Широко поширені в Україні груші використовуються переважно для вживання в сирому вигляді або приготування варення й компоту. Тим часом усі корисні властивості грушевих плодів можна успішно зберегти й іншим способом — правильно приготоване сушіння з груші стане основою для багатьох страв і принесе безсумнівну користь дорослим і дітям.
Користь грушевого сушіння
Якщо висушити груші з дотриманням усіх технологічних вимог, то плоди втратять під час термічної обробки тільки воду, а всі корисні мікроелементи залишаться в тому ж складі та повністю збережуть свої якості.
Сушена груша допоможе впоратися з такими проблемами:
• Молочно-кишковий тракт — груша містить велику кількість танінів, тому має зв'язувальну дію, застосовується у разі діареї та розладів кишківника, а також як допоміжний засіб під час лікування печінки та підшлункової залози;
• Серцево-судинна система — груші, що входять до складу груші, та калій беруть участь у процесах кровотворення й діяльності судин, сприятливо впливаючи на стан серця, вен і м'язової тканини, запобігаючи виникненню інфарктів і інсультів;
• Нервова система — вміст вітамінів групи B зумовив позитивний вплив груш на стан нервової системи, тому груші рекомендують для зняття стресів і боротьби з безсонням.
Груші також мають антибактеріальний ефект, тому використовуються як безвідмовний засіб під час лікування ангіни та застудних захворювань — особливо корисні грушеві відвари. Велика кількість заліза, що міститься в плодах груші, необхідна людям, які страждають від аритмії, сильно стомлюваності та запаморочення.
Як використовувати сушарку з груші
Будь-яка фруктова сушарка, якщо вона приготована з дотриманням усіх санітарних норм, може вживатися як самостійний десерт або перекус між основними прийманнями їжі — сушені фрукти смачні та корисні для здоров'я, оскільки містять концентрований склад необхідних речовин.
Також сушарку використовують для приготування компотів і відварів, а попередньо замочені шматочки висушеної груші можна покласти як начинку в пироги або торти. Крім того, груша активно застосовується для виготовлення соусів до м'ясних страв, фруктових або екзотичних салатів та ін. — приємний смак і літній аромат плодів прекрасно гармоніюють з багатьма стравами.
Ціна за 500 грамів. Натуральне сушіння без консервантів та хімії.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Груші |
- Ціна: 110 ₴/упаковка