Одним із найпоширеніших закусок в Україні вважаються консервовані натуральні кабачки, які завоювали любов і визнання покупців. Гострий освіжний смак цього овоча прекрасно поєднується з більшістю страв української кухні.
Користь кабачків
Мариновані кабачки без хімії містять такі корисні для людського організму інгредієнти:
1. Велика кількість аскорбінової кислоти захистить вас від застуди й інфекційних захворювань.
2. Вітаміни В1, В2, а також D, PP та ін. — забезпечують нормальне функціонування травної та нервової системи людини, а також покращують стан кісткової та м'язової тканини.
3. У кабачках також містяться мікроелементи, як-от залізо (впливає на склад крові), калій і марганець (допомагають зміцненню стінок судин), фосфор (відповідає за функціонування клітин головного мозку), кальцій (здоров'я кісткової тканини) тощо.
За правильного консервування цей чудовий овоч практично повністю зберігає свої корисні властивості, тому важливо вживати в їжу кабачки, приготовані з дотриманням технологічних вимог.
Унікальність кабелю
Об'ємно, що стравам із кабачків можна надати будь-якого смаку, головне — це додаткові інгредієнти. Мариновані кабачки особливо смачні, позаяк вбирають у себе правильні пропорції солі та цукру, що не впливають на здоров'я людини.
Об'єм 0,5 літра, домашня без консервантів та хімії. Склад: кабачки білі та цукіні, сіль, цукор, оцет, зелень.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вид консервації | Кабачки |
Упаковка | Скляна банка |
- Ціна: 50 ₴