Варення з червоної черешні
Солодкий смак ранньої черешні асоціюється з початком спекотного літа — і ці приємні відчуття можна знайти заново взимку, поставивши на стіл натуральне варення з червоної черешні.
Однак вживати варення з черешні не тільки дуже приємно — ягода містить масу корисних речовин, які приносять нашому організму безперечну користь.
Корисні властивості черешні
Благодійний вплив на функціонування систем людського організму давно відомий і докладно вивчений:
• Захист від діабету — до складу черешні входить потужний антиоксидант антоціан, що контролює рівень всмоктування глюкози, крім того, черешня має серед поширених фруктів в Україні найменший глікемічний індекс і тому показана до вживання діабетикам;
• Відновлення організму після спортивних тренувань, тривалих інфекційних і вірусних захворювань, операційних втручань та ін. – черешня запобігає запаленню м'язової тканини, сприяє швидкому загоєнню;
• Протизапальна дія черешні пояснюється наявністю вітаміну C і антиоксидантів, тому вживання в їжу цієї смачної ягоди допомагає підтримувати імунітет організму;
• Захист від серцево-судинних захворювань — червона черешня запобігає розвитку атрофій серцевого м'яза, знижує артеріальний тиск;
• Здоров'я печінки — антиоксиданти також захищають печінку, допомагають боротися з ожирінням;
• Поліпшення роботи мозку внаслідок вживання черешні відбувається через наявність тих самих антиоксидантів поліфенольного ряду — вони сприяють встановленню оптимальних зв'язків між мозком та іншими системами нашого організму, тому черешня рекомендується для запобігання хворобам Альцгеймера, втраті пам'яті тощо.
Корисні властивості черешні не вичерпно перераховуються — наприклад, відомо також, що в 100 грамах ягоди міститься 15% добової дози кальцію, необхідного для здоров'я кісткової тканини, а серотонін, що міститься в черешні, сприяє гарного настрою та здорового міцного сну.
Натуральне варення з черешні
Черешня вважається унікальною ягодою ще й тому, що за правильного термічного оброблення не втрачає більшості своїх корисних властивостей, як інші фрукти. Саме тому в осінньо-зимовий і весняний період нестачі вітамінів настійно рекомендується регулярно вживати в їжу варення з червоної черешні без консервантів — воно принесе вам не тільки задоволення приємним солодким смаком, але й захистить вас від сезонних застуд і неприємних наслідків багатьох хвороб.
Об'єм — 0,5 літра. Натуральне варення без консервантів та хімії.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Варення |
Вид консервації | Черешня |
Упаковка | Скляна банка |
- Ціна: 150 ₴