Яблучний оцет відомий здавна своїми корисними властивостями:
- як дезінфікувальний засіб для швидкого загоєння ран, а також для очищення шкіри, під час прибирання будинку та ін.;
- як ліки у разі різних кишкових інфекцій, а також за за загальної інтоксикації організму;
- для полегшення хворобливого стану після травм і ударів (компрес), під час мігрені (приймають розведеним всередину, роблять компреси) тощо.
Знаменитий Гіппократ рекомендує лікуватися яблучним оцтом під час застуди, у разі кашлю, болю в горлі, а в середньовічний період епідемії чуми де Гарбоівчий італійський лікар промивати оцтом ротову порожнину, дезінфікувати руки та шкіру обличчя, щоб уникнути зараження небезпечною хворобою.
Сьогодні цей чудовий засіб застосовується в кулінарії та гастрономії, надаючи стравам приємний, вишуканий смак і запах. Водночас лікувальні властивості яблучного оцту також широко використовуються — наприклад, ароматна рідина допомагає боротися з набряками носа та горла під час сезонних застуд, з численними алергічними захворюваннями та ін. Уксус із яблук містить унікальний набір мінералів, вітамінів, жирних кислот та інших корисних мікроелементів, необхідних нашому організму для збалансованого обміну речовин і підтримання нормального рівня імунітету.
Домашній оцет без хімії та консервантів. Паковання пластикова пляшка.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Яблучний оцет |
Упаковка | Пластикова пляшка |
- Ціна: 140 ₴