Вага 100 грамів, білі та цукіні.
Одним із найпоширеніших закусок в Україні вважаються консервовані натуральні кабачки, які завоювали любов і визнання покупців. Гострий освіжний смак цього овоча прекрасно поєднується з більшістю страв української кухні.
Користь кабачків
Кабачки без хімії містять такі корисні для людського організму інгредієнти:
1. Велика кількість аскорбінової кислоти захистить вас від застуди й інфекційних захворювань.
2. Вітаміни В1, В2, а також D, PP та ін. — забезпечують нормальне функціонування травної та нервової системи людини, а також покращують стан кісткової та м'язової тканини.
3. У кабачках також містяться мікроелементи, як-от залізо (впливає на склад крові), калій і марганець (допомагають зміцненню стінок судин), фосфор (відповідає за функціонування клітин головного мозку), кальцій (здоров'я кісткової тканини) тощо.
Унікальність кабелю
Об'ємно, що стравам із кабачків можна надати будь-якого смаку, головне — це додаткові інгредієнти. Мариновані кабачки особливо смачні, позаяк вбирають у себе правильні пропорції солі та цукру, що не впливають на здоров'я людини.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Кабачок |
Тип | Вагові |
Вид консервації | Кабачки |
- Ціна: 110 ₴